Csapatépítő élményprogram - Szüret

 

csapatéptő élméyn program - szüretMagyarország híres borvidékei egyedülálló szórakozási és csapatépítési lehetőségeket kínálnak céges ügyfeleink számára. Az őszi hónapokban a különböző pincészeteknél megszervezésre kerülő szüreti programok adnak kiváló alkalmat a munkahelyi közösség összekovácsolására.

A szüreti mulatságok keretében a pincészet által kijelölt munkafolyamatokban vehetnek részt a csapatok. Beleláthatnak abba, hogy milyen igényes munkát, szaktudást igényel a híres  magyar bor elkészítése. Bemutatásra kerülnek a különböző munkafázisok, hogy az érdeklődő teljes képet kaphasson, milyen utat is jár végig a szőlő egészen a kiteljesülésig, a zamatos borig. A jó hangulatú csapatmunkát követően a vendéglátó pincészetek szüreti vigadalommal várják a résztvevőket.

A szüreti program nem szigorúan kötött tematikájú, irányított csapatépítés. A csapattagok közötti összhangot és jó munkatársi viszonyt, valamint az egyének pozitív érzelmi feltöltődöttségét az önfeledt és szórakozás, az együtt átélt élmény segítik elő.

A program kiegészíthető úgynevezett „szüreti olimpia” vetélkedővel, melyben a csaptok a szürettel kapcsolatos versenyszámokban mérhetik össze ügyességüket.

 

Létszám:                             
20- 100 fő
Javasolt időkeret:     
1 nap
Ajánlott időpont: Augusztus vége és október eleje között
Ajánlott helyszín: Badacsony, Eger


Csapatépítő élményprogramjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

 

Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.